6947469207 Μονόβρυση, Σερρών dimitrisdimou47@gmail.com
 
     
     
  ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΗΜΟΥ
Φυτώρια Σέρρες - Οπωροφόρα, Καρποφόρα & Φυτώρια Ελιάς Σέρρες


Για περισσότερα από 40 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΗΜΟΥ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μονόβρυση, δραστηριοποιείται με την παραγωγή και την διάθεση φυτωρίων εξαιρετικής ποιότητας. 

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία παράγει και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από οπωροφόρα - καρποφόρα φυτώρια όπως κερασιές, πορτοκαλιές, μηλιές, αχλαδιές, αμυγδαλιές, καριδιές κ.α.

Επιπλέον, εξειδικεύεται στην καλλιέργεια και την παραγωγή φυτών ελιάς υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν εξαιρετική παραγωγή ελαιοκάρπων.
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
 
Με αγάπη, μεράκι & πολύ φροντίδα
καθημερινά καλλιεργούμε τα φυτώριά μας με συνεχή παρακολούθηση για την υγιεινή τους κατάσταση και σύμφωνα πάντα με τους επιστημονικούς κανόνες φυτοπροστασίας, λίπανσης και άρδευσης.

Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε φυτώρια άριστης ποιότητας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα φυτώριά μας διαθέτουν και φυτοϋγειονομικό διαβατήριο.

Τα φυτώρια μας διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα, ενώ πραγματοποιούμε και εξαγωγές σε χώρες όπως η Ινδία, Ντουμπάι κ.α.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας για να σας δώσει γεωπονικές συμβουλές για την καλλιέργεια και φύτευση των φυτώριων αλλά και για να σας παρέχει διαρκή συμβουλευτική υποστήριξη και σωστή καθοδήγηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
η σωστή και υπεύθυνη παραγωγή φυτικού υλικού με φυσικές συνθήκες προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των φυτωρίων που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  
     
     
     
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε αλλά και για
να μας δώσετε την παραγγελία σας.